Ne Kadar da Güçlü Kadin mi Gercekten?

Hayranim sana ne guclu kadinsin!

????????

Bir suru yazi vardir guclu kadinlarla ilgili..Okuyunca soyle olursun,  yillarin yasattigi kotu tecrubelerin tamamen hepsini yasamis ama oyle bir donum noktasi olmus ki basari oykusu, sahne spotlari canlanir bir anda gozunuzde orada salina salina ozguvenli bir kadin, orada kendinizi gorursunuz cunku yazi da sizi anlatiyordur guclu kadin tabiri..Sonra bir paylas butonu vardir orada..Tanidigim tum guclu kadinlara yorumuyla paylasiverirsiniz

O yaziyi okuyan milyonlarca kisi de ayni veya benzer hisleri yasar..Cunku gucun kaynagi kadin olmaktadir aslinda..


Guclu kadin olmak icin yasadigi bir suru kotu tecrube ve bunlarin sonunda kullerinden dogmak gerekmez..Hayatta daha az orselenen bir kadin da guclu olabilir..

Su kadinin yaptiklarina, basardiklarina bak helal be yanliz basina cocuk buyutebiliyor ne kadar guclu..Tek basina cocuk buyuten kadin da guclu kadindir, cocugunu babasiyla birlikte buyuten kadinda..Zaten bu tabir yaninda kocasi, sevgilisi oldugunda guclu olmaya ihtiyac olmadigini dusunen yanlis bir inanisin dilimize pelesenkidir..

Kimseye minnet etmez kendine yeter kadin da gucludur, sirtini birine veya birilerine dayamis ekmek elden su golden dediginiz kadin da..Gucunu farkli sekilde kullanmayi seciyordur sadece..

Duygularini belli etmez? acisini da huznunu de gozlerinden anlarsiniz kahkaha atsa bile..Niye etmiyoruz bu duygularimizi belli..Bize bahsedilen hislerini derin  yasamak, hic cocugu olmayan da bile annelik icgudusu diye bir sey var dedigimiz her duyguyu yasayabiliriz gonlumuzce..Herseye aglayan kadin gucsuz mu? Aglamanin gucsuzluk oldugunu bize kim ogretti acaba? Aci cekiyorsam cekiyorum ulan 😀 Kahkalarimda var, gozyaslarimda size belli etmicem diye mi...iki kadeh raki mi bizi cozulmeye sebep...

Kimseyle samimi olmaz ama o duvarin arkasina gectiniz mi bu muhtesem kadinlarin o gizli bahcesiyle karsilasirsiniz..Niye her samimi oldugumuzdan darbe yeriz inanisiyla yoooo akillandim bennnn uzak durucam bi taniyacagimm derken sen o kalbini her actiginda yine farkli seylerle mi karsilasacagini saniyorsun..Yooo samimi olmak istiyorsan ol, ilk tanistigin kisiyle ilk gun tatile cik su kalbini 5 dakika sonra acip tum sirlarini yarim saat once tanistigin kiz arkadasina yada hoslandigin adama anlat bu seni gucsuz mu yapiyor..

Psikolojik tedaviye, kocluk seanslarina basvuran kadinlar gucsuz mu simdi bu guclu kadin yazilarindan bu cikiyor..Yada basvursalar da gizlemeliler nedennn Cunku canim adi ustunde guclu kadin yoksa bu kose yazilarina konu olamazsin bizimle degilsin kusura bakma!

Gucumuz dogarken var sukurler olsun, secimlerimiz var, yasamak istedigimiz gibi hayatlarimiz var hepsi bu..

Agliyorum da, duygularimi da belli ediyorum, kendi parami da kazaniyorum, sevgilim isterse onunkini de paylasirim  :) Yardimda isterim ihtiyacim varsa.. herkesle 5 dakika icinde samimi olabilir tum hayat hikayemi anlatabilirim de..Canim ister kimseyle samimi olmam..Raki icmeden de hem gulerim hem aglarim..Hayatin farkina 30'dan sonra degil aklimin erdigi sanirim 5 yasinda vardim..Kocluk seanslari da aliyorum bir suru kocluk sertifikam da var..

Guclu gozukmek guclu tabiri icin kimsenin onayina ihtiyac duymadigim icin kendimi dunyanin en guclu kadini ilan ettim gitti!

Sevgiler

3 yorum: